Jotain oli tehtävä...

Ajatus syntyy

Vuosia erilaisia näyttelyitä, ja kokoontumisajoja ja swappejä käyneenä, 2 kaverusta; Hena ja Jallu totesivat yhdessä tuumin Suomesta puuttuvan vielä 1 olennainen harrasteajoneuvotapahtuma.  Se olisi jotain uutta täällä. 

Vintage racers on sand track.

  Mallia on otettu Tanskan Römön tapahtumasta, jonka suosio kasvaa kasvamistaan joka vuosi. Hayride on toteutettu pienellä twistillä tästä, koska täälläpäin ei, ikävä kyllä, löydy sellaisia mahtavia hiekkarantoja kuin Tanskassa on.  Mutta mahtavan  Puumalan kunnan alueelta löytyy jotain mitä ei ole joka paikassa. 

II maailmansodan aikainen hiekkapohjainen lentokenttä. 1,3km suoraa hiekkabaanaa.   Think about it. 

Siinä on hyvä lähtökohta lähteä toteuttamaan uutta tapahtumaa Suomessa. Sijainti on uutta nousua tekevän Pistohiekan leirintäalueen vieressä, upeissa järvi-suomen maisemissa.  Tämän lähemmäksi esikuvaa ei taida päästä. 

Ensimmäisen tapahtuman jälkeen he totesivat tapahtuman kiinnostavan ihmisiä, ja varmistaakseen tapahtuman onnistumisen myös jatkossa, ja pienentämään omaa työtaakkaansa,  perustettiin Hayride Jamboree Ry.  Sen jäsenet tekevät tapahtuman taustavalmistelut yms, mutta molempina tapahtumapäivinä tullaan tarvitsemaan runsas joukko ihmisiä järjestysvalvojiksi, liikenteen ohjaukseen, vartiointiin ym. ym.  Mikäli olet halukas ja kiinnostunut tulemaan töihin hyvään porukkaan, ota meihin yhteyttä.  Yhteystiedoista löydät.... no, yhteystiedot.